Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

Risuja ja ruusuja, sekä kehitysideoita pelien järjestelyyn.

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Jägermeister » 06.02.2017 15:40

Ihmettelen kovasti, miksei teidän peleistä ikinä näy ilmoituksia kuulaporissa ?, jos lisäisitte ilmoituksia peleistä sinne, saisitte luultavasti paljon enemmän pelaajia mukaan peleihinne.
Jägermeister
 
Viestit: 10
Liittynyt: 18.12.2016 22:52

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Jägermeister » 24.04.2017 19:10

Nonniin, kaikki ovat varmaan huomanneet, että kotiniemenvaltion pelit(etenkin ww2) ovat kärsineet pahasta pelaajapulasta, minulla olisi ehdotus ongelman ratkaisemiseen:MAINOSTAKAA PELEJÄNNE PAREMMIN, näillä sivuilla ei ole nähty aktiivisuutta vuosiin, eivätkä uudet pelaajat löydä pelejänne mistään, jos laittaisitte KUULAPORTTIIN ILMOITUKSEN PELEISTÄNNE, JA TEKISITTE SEN REILUSTI ENNEN PELIPÄIVÄÄ, VOIN MELKEIN TAATA ETTÄ SAISITTE LISÄÄ OSALLISTUJA, olen juuri saamassa ww2 Suomi-settiäni kasaan, ja tulisin mielelläni teidän peleihinne, joten pyydän, ÄLKÄÄ ANTAKO PELEJENNE KUOLLA, NE ON VIELÄ MAHDOLLUSTA PELASTAA PRKL!!
Jägermeister
 
Viestit: 10
Liittynyt: 18.12.2016 22:52

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Luutnantti » 24.04.2017 21:10

Pelimme pyrimme ilmoittamaan jatkossa hyvissä ajoissa sekä omilla sivuillamme että etenkin Suomen ainoassa virallisessa Pelikalenterissa, joka on Softaaja.fi nettilehden yhteydessä. Me emme anna peliemme "kuolla". Pieneen pelaajamäärään WWII, Vietnam yms. erikoispeleissä on monta eri syytä. Niitä emme tänne tarkemmin ala selvittämään, etteivät jotkut vaan pahoittaisi mieltänsä tai provosoituisi.

Kiitokset kuitenkin asiallisesta palautteesta, mutta elämässä on tiettyjä realiteetteja. Yksi on KNV:n ja Ehasan "välit", johon ei voi vaikuttaa, valitettavasti. :?

Syksyn WWII-pelin tiedot laitetaan sivuille viimeistään Falklandin sota pelimme jälkeen. Me olemme tarkoituksella vähentäneet pelien määrää ja osallistujamäärän pieneneminen helpottaa pelin järjestämistä. Ns. mättötyyppinen peli toteutetaan mahdollisesti ensi vuoden kesällä, tämän vuoden kesäaika tehdään palkkatöitä, huilataan ja suunnitellaan ensi vuotta. Määrä ei korvaa aina laatua, siitä lähdetään nykyään. ;)
Luutnantti
Ylläpitäjä
 
Viestit: 254
Liittynyt: 04.07.2014 07:03

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Stahlhelm » 25.04.2017 10:30

Pelit eivät välttämättä "kuole" pitkään aikaan, mutta kuten viime WW2 pelin osallistujamääristäkin huomattiin, eivät ne kovin hyvässä hapessakaan ole. Falklands-pelinkin ilmoittautujamäärä on erittäin alhainen, ja peruutuksia alkaa rapista jos ei ole tarpeeksi ammuttavaa.

Pelaajamäärien vähentyminen voidaan kuitenkin estää mukautumalla siihen mitä pelaajat haluavat. Esimerkiksi Back to Caucasus-pelin venäjä-osapuoli täyttyi välittömästi ilmoittautumisen alettua vaikka varusteet eivät halpoja olekkaan. Tästä voitaisiin ottaa oppia: pelaajia voisi houkutella esim. vastaavat iso armeija vs terroristit pelit. Itse suosittelisin kyllä Kylmän Sodan loppuvaiheen peliä, siihen löytyy helposti ylijäämävarusteita halvalla, ja monilla on jo varmasti Neuvostoliitto ja USA varustesettejä.

Ymmärrän että Falklands-pelit ovat aikaisemmin vetäneet väkeä, muttei kenelläkään ole oikeaa innostusta Argentiina-setteihin ja harvoin brittisettiinkään, ja suurin osa tulee paikalle varmasti vain ison pelin, ei juuri Falklands sodan, takia (toisin kun esim. Kaukasus-pelin venäjä-intoilijat).
Stahlhelm
 
Viestit: 2
Liittynyt: 25.04.2017 10:23

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Luutnantti » 25.04.2017 17:35

Me ollaan vuosien varrella kokeiltu erilaisia peli-ideoita ja varusterajoja. Kerran yhdessä pelissä oli Venäjä yhtenä osapuolen puoliskona: 60 pelaajapaikkaa ja vaan 2 ilmoittautui Venäjälle... :(

Nykyäänkin on vaikea arvata minkälaisia pelejä pelaajat kulloinkin haluavat, menee hommat yrityksen ja erehdyksen kautta.

Britti univormuja on ainakin aiemmin ollut ihan hyvin ja Argentiinan puolelle taas kelpaa melkein mikä tahansa vanha univormu. Digi-puvut tuntuvat tekevän tuloaan, kuten aavikkoasut. Meillä niitä ei ole ja peliaihe ei ole todellakaan ydinosaamistamme, sorry... :?

Pelit nyt jäävät pieniksi, mutta ehkä välillä on hyvä palata juurillemme eli pieniin peleihin. 200-350 pelaajan pelit ovat järjestäjille todella rankkoja organisoida, joten mukava välillä pelata pienempiäkin pelejä. Isoja pelejä oli aikanaan, nyt ajat ovat toiset, toki pyrimme saamaan pelikoot nostettua kohtuukokoiselle tasolle. ;)

Kaikki asiallinen & rakentava palaute on aina tervetullutta, meillä kuitenkin on omat rajalliset resurssit ja osaaminen pelien suhteen. Parhaamme yritetään, helppoa se vaan ei aina todellakaan ole nämä pelinjärjestäjän hommat. :|
Luutnantti
Ylläpitäjä
 
Viestit: 254
Liittynyt: 04.07.2014 07:03

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Jägermeister » 08.09.2017 16:03

Olisiko talvipelien pitäminen mahdollista? mm. talvisota/stalingrad etc, olisi mukavaa vaihtelua
Jägermeister
 
Viestit: 10
Liittynyt: 18.12.2016 22:52

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Luutnantti » 08.09.2017 19:34

WWII talvipelit aikanaan vetivät hyvin väkeä, kuten Stalingrad peli. Tämän jälkeen talvipelit kyllä kiinnostivat, ongelmana on vaan viime vuosina ollut mm. Suomen ns. talvet. Välillä on lunta ollut jopa 60 cm eli peli hyytyi pahasti talviolosuhteisiin, valitettavasti. Muutamana vuotena taas lunta ei ole ollut käytännössä ollenkaan suunniteltuna ajankohtana. Nykyään (ja ennenkin) talviolosuhteiden ennustaminen on täysin mahdotonta. :?

Talvipeliä on kyllä pohdittu KNV:ssä, asia on jäänyt muiden (työ)kiireiden ja oikuttelevien talviolosuhteiden takia.

WWII talvipeli toki olisi mukava taas järjestää ja asiaa on pohdittua jo monesti. Tiimikokouksessa pohdimme asiaa jälleen kerran.

Talvipeli voisi ehkä onnistua kevättalvella 2018. Tästä informoidaan myöhemmin eli mikäli järjestämme talvipelin, niin ilmoitamme asiasta ainoassa virallisessa Pelikalenterissa ja Kotiniemen valtion kotisivuilla. ;)
Luutnantti
Ylläpitäjä
 
Viestit: 254
Liittynyt: 04.07.2014 07:03

Edellinen

Paluu Kehitysideoita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron