Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

Risuja ja ruusuja, sekä kehitysideoita pelien järjestelyyn.

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Luutnantti » 25.04.2017 17:35

Me ollaan vuosien varrella kokeiltu erilaisia peli-ideoita ja varusterajoja. Kerran yhdessä pelissä oli Venäjä yhtenä osapuolen puoliskona: 60 pelaajapaikkaa ja vaan 2 ilmoittautui Venäjälle... :(

Nykyäänkin on vaikea arvata minkälaisia pelejä pelaajat kulloinkin haluavat, menee hommat yrityksen ja erehdyksen kautta.

Britti univormuja on ainakin aiemmin ollut ihan hyvin ja Argentiinan puolelle taas kelpaa melkein mikä tahansa vanha univormu. Digi-puvut tuntuvat tekevän tuloaan, kuten aavikkoasut. Meillä niitä ei ole ja peliaihe ei ole todellakaan ydinosaamistamme, sorry... :?

Pelit nyt jäävät pieniksi, mutta ehkä välillä on hyvä palata juurillemme eli pieniin peleihin. 200-350 pelaajan pelit ovat järjestäjille todella rankkoja organisoida, joten mukava välillä pelata pienempiäkin pelejä. Isoja pelejä oli aikanaan, nyt ajat ovat toiset, toki pyrimme saamaan pelikoot nostettua kohtuukokoiselle tasolle. ;)

Kaikki asiallinen & rakentava palaute on aina tervetullutta, meillä kuitenkin on omat rajalliset resurssit ja osaaminen pelien suhteen. Parhaamme yritetään, helppoa se vaan ei aina todellakaan ole nämä pelinjärjestäjän hommat. :|
Luutnantti
Ylläpitäjä
 
Viestit: 268
Liittynyt: 04.07.2014 07:03

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Jägermeister » 08.09.2017 16:03

Olisiko talvipelien pitäminen mahdollista? mm. talvisota/stalingrad etc, olisi mukavaa vaihtelua
Jägermeister
 
Viestit: 10
Liittynyt: 18.12.2016 22:52

Re: Kotiniemen valtion pelien kehittäminen

ViestiKirjoittaja Luutnantti » 08.09.2017 19:34

WWII talvipelit aikanaan vetivät hyvin väkeä, kuten Stalingrad peli. Tämän jälkeen talvipelit kyllä kiinnostivat, ongelmana on vaan viime vuosina ollut mm. Suomen ns. talvet. Välillä on lunta ollut jopa 60 cm eli peli hyytyi pahasti talviolosuhteisiin, valitettavasti. Muutamana vuotena taas lunta ei ole ollut käytännössä ollenkaan suunniteltuna ajankohtana. Nykyään (ja ennenkin) talviolosuhteiden ennustaminen on täysin mahdotonta. :?

Talvipeliä on kyllä pohdittu KNV:ssä, asia on jäänyt muiden (työ)kiireiden ja oikuttelevien talviolosuhteiden takia.

WWII talvipeli toki olisi mukava taas järjestää ja asiaa on pohdittua jo monesti. Tiimikokouksessa pohdimme asiaa jälleen kerran.

Talvipeli voisi ehkä onnistua kevättalvella 2018. Tästä informoidaan myöhemmin eli mikäli järjestämme talvipelin, niin ilmoitamme asiasta ainoassa virallisessa Pelikalenterissa ja Kotiniemen valtion kotisivuilla. ;)
Luutnantti
Ylläpitäjä
 
Viestit: 268
Liittynyt: 04.07.2014 07:03

Edellinen

Paluu Kehitysideoita

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron