Nettikäyttäytyminen / foorumikirjoittelu Suomessa

Täällä voi käydä yleiskeskustelua airsoftista vapaasti, sääntöjä noudattaen.

Nettikäyttäytyminen / foorumikirjoittelu Suomessa

ViestiKirjoittaja Luutnantti » 01.09.2015 18:44

Tänään olemme saaneet lukea mm. sanomalehtien ja TV-yhtiöiden uudesta linjasta kommentointiin netissä.

Helsingin Sanomien Nyt-nettiliite on sulkenut artikkelien jälkeisen kommentointiosion kahdeksi viikoksi ja pohtii nyt mitä tehdä vihapuheille, väärän tiedon levittämiselle, solvaamiselle yms. mitä näillä keskusteluosioilla on esiintynyt yhä enemmän. Tämän lisäksi kommentointi on ollut monesti ala-arvoista "huutelua", trollausta jne. Katso tarkemmin tämä puheenvuoroartikkeli:

http://nyt.fi/a1305981595801

Foorumien/komentointipalstojen valvonta on aikaavievää ja ylläpidon vastuulla. Tämä vie resursseja pois muusta työstä ja kehittämisestä.

Suuret julkaisijat päätyivät rajoittamaan epäasiallista nettikirjoittelua muutama päivä Kotiniemen valtion päätöksen jälkeen. Tapaus kansanedustaja Olli Immosen Facebook-kirjoittelu on ilmeisesti täysin provosoinut ihmisiä epäasialliseen käyttäytymiseen netissä, valitettavasti. Keskustelu on siirtymässä yhä enemmän ns. sosiaaliseen mediaan, jonka valvonta on käytännössä mahdotonta ja vihapuheet, valheet yms on provokaattoreiden helpompaa levittää. :?

Me odotamme mielenkiinnolla minkälaisia ratkaisuja suuret sanomalehdet ja TV-yhtiöt näissä nettiasioissa tekevät.

Meillä on edelleen riittävät kanavat palautteen antamiselle: info[at]kotiniemenvaltio.com tai tekstiviestillä (puh. 040-5367667, voin vielä soittaa takaisin kun pystyn).
Luutnantti
Ylläpitäjä
 
Viestit: 268
Liittynyt: 04.07.2014 07:03

Paluu Yleistä keskustelua airsoftista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron