Ei näin alkuunkaan

Täällä voi käydä yleiskeskustelua airsoftista vapaasti, sääntöjä noudattaen.

Ei näin alkuunkaan

ViestiKirjoittaja shooter » 24.06.2017 21:32

Uskomatonta perseilyä. Kuulapyssy mainittu
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005266971.html
Miehet pukivat maastopuvut päälleen ja ottivat pitkäpiippuiset oikeaa ampuma-asetta muistuttavat aseet kainaloonsa. Sitten he suuntasivat kylänraitille.

Kulkijat pitivät kovaa meteliä, ja pienten lasten kanssa liikkeellä ollut paikallinen mökkiasukas tapasi miehet.

Miehet huusivat kovaan ääneen ”missä vihollisia” ja näyttivät lataavan aseitaan, poliisin päivityksessä kuvaillaan.

Nainen ja lapset häipyivät paikalta nopeasti, ja nainen otti yhteyttä hätäkeskukseen. Paikalle lähti monta poliisipartiota, jotka varautuivat kohtaamaan aseistautuneita juopuneita henkilöitä.

Lähietsinnän jälkeen partiot saivat miesten henkilöllisyydet selville. Poliisi tavoitti puhelimitse toisen miehistä, ja sai miehen saapumaan sovittuun paikkaan ilman asetta. Tässä vaiheessa poliisi ei tiennyt, että aseet eivät olleet toimivia.

Toinen mies löytyi kaksikon mökiltä. Pian selvisi, että mökillä oli useita deaktivoituja ampuma-aseita ja oikeita aseita muistuttavia kuula-aseita.

– Mitään järjellistä selitystä ei miehiltä tekoonsa saatu johtuen varmaan herrojen voimakkaasta päihtymyksestä, poliisi kirjoittaa.

– En viitsi edes ajatella, mitä olisi tapahtunut jos miehet ja poliisit olisivat kohdanneet toisensa vähän aikaisemmin. Todella tyhmää touhua miehiltä, mutta jospa opetus meni perille ja juhlinta jatkuisi jatkossa vähän fiksummin, päivityksessä sanotaan.
shooter
 
Viestit: 1
Liittynyt: 24.06.2017 21:27

Paluu Yleistä keskustelua airsoftista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron