Tulevat pelit

Muovarin mättö osa III: Euroopan romahdus 14.7. 2012

Muovisotilaan mättö jatkuu siis kolmannella osallaan. Tällä kertaa uusi pelialue, uudet kujeet ja juonet.

Sponsorimme Muovisotilaan ansiosta pelimaksu on vaan 8 euroa.


Yleistä

Peli pelataan siis uudella 125 hehtaarin pelialueellamme, kuten kaikki muutkin uudet pelit.

Pelin pääsponsori on  Muovisotilas, joka lahjoittaa peliin palkintopyssyt yms.

Pelimaksuun sisältyy lämmin ruoka, mistä tarkemmin alempana.


Tarina:

 

Euroopan valtiot tukivat suurilla summilla taloudellisesti luhistuvia valtioita
yhteisen valuutan (euro) turvaamiseksi.

Samaan aikaan kun rahaa paloi tuhottomasti, niin muutamat ryhmät ja ryhmittymät vaurastuivat suunnattomasti. Nämä häikäilemättömät ryhmittymät kaatoivat valtioita ja hallituksia mielensä mukaan. Raha ja mammona alkoi kasautumaan yhä harvemmille ja tavallinen ihminen joutui tyytymään rippusiin.

Aiemmin jo Euroopassa kaaosta aiheuttanut Valkoinen Kameli sai käsiinsä suunnattomat omaisuudet, mutta raha ja mammona korruptoivat tämän hirmuhallitsijan, eikä hän enää kyennyt pitämään sekalaisista roistoista koottua joukkiotaan yhtenäisenä vaan Valkoinen Kameli joutui jälleen aloittamaan kiertolaisen elämän. Kamelille uskollinen sotajoukko jäi palvelemaan herraansa ja elämään tavalla joka on heille karun tuttu.

Valkoinen Kameli joukkioineen eli kuten satoja vuosia aikaisemmin eläneet hunnit, ryöstäen, rosvoten ja hävittäen. Valkoisen Kamelin joukkojen jäljessä ei ruoho kasva, ehkä tämä johtuu myös siitä että Valkoinen Kameli luottaa kulkemisessaan paljolti hevosiin ja muihin eläimiin. Tai sitten koko Valkoisen Kamelin joukkio on vain kasvissyöjiä. Valkoinen Kameli on syvästi uskonnollinen persoona. Hän uskoo olevansa itse maanpäällinen reinkarnaatio jumalolennosta ja siten on siis itse jumala. Toisille Valkoinen Kameli onkin vapahtaja mutta suurin osa näkee hänet demonina joka tulisi saattaa pois päiviltä pikimiten.

 Valkoisen kamelin joukot ovat kovapintaisia taistelijoita jotka tekevät uskomattomia tekoja minne Valkoinen Kameli kulloinkin päättää ahneen katseensa luoda. Valkoinen kameli jakoi joukkonsa useampaan joukkioon jotta saa aikaan suurempaa vaikutusta haluamassaan kohteessa.


Osa Euroopan alueesta joutui KKK:n haltuun. KKK eli KansainvälinenKommunistinenKonkordaatti perusti keskelle Eurooppaa Marxilaisen ihannevaltion, joka sai nimekseen Malestania. Nimi juontaa juurensa Marxin,Leninin ja Stalinin nimistä. Valtio on ilmoittanut olevansa täysin vailla hyökkäysarmeijaa, mutta valtion turvaksi on kuitenkin luotu Malestanian kansanarmeija.

Kansanarmeijaan kuuluminen on kaikille kansalaisille pakollista ja jokaisella kansalaisella tulee olla ase koko ajan käden ulottuvilla. Malestanian valtiota ei tunnusta kuin Pohjois-Korea, Kuuba ja Chile. YK ja EU eivät valtiota tunnusta, vaan yhteisen julkilausuman mukaan Malestanian valtion alueet tulee luovuttaa takaisin niiden alkuperäisille omistajille. Malestanian valtio on köyhä ja valtion tuloista iso osa tulee erilaisten alkoholijuomien myynnistä kaikille, joilla on rahaa ostaa niitä. Malestanian kansaviljelee myös maata ahkerasti, mutta koska valtaosa valtion tuloista menee kansanarmeijan käyttöön on maatalous aika alkeellisella tolalla.

Malestanian kansa on virallisen tiedoksiannon mukaan rauhaa rakastavaa, työteliästä ja hyvin ravittua. Tietoa ei ole kyetty vahvistamaan koska kaikki ulkopuoliset tarkkailijat ovat salaperäisesti kadonneet. Virallisen selityksen mukaan he ovat muuttaneet Malestaniaan ja alkaneet työskentelemään tämän ideologisen valtion hyväksi.

Malestanian johto on onnistunut pysyttelemään piilossa julkisuudelta näihin päiviin asti. Länsimaissa on vain hataria tietoja siitä kuka tätä maata johtaa ja liiallinen kysely johtajista tai johdon arvostelu johtaa aina pidätykseen. Malestanian johtoklikin tiedetään elävän yltäkylläisesti, ja Malestanian johtajaa kutsutaan julkisesti "kaiken tiedon ehtymättömäksi lähteeksi".

Malestanian johtaja säätää kaikki lait mielensä mukaan, ja ankarasta juopottelusta johtuen lait saattavat olla toisinaan ristiriidassa keskenään. Keskeisimpinä lakeina pidetään johtajan ja valtion arvostelun ehdotonta kieltämistä ankarimman rangaistuksen uhalla.

Malestanian johtajan aiemmasta elämästä ei juurikaan tiedetä mitään. Muutaman vakoilusateliitin ottaman kuvan mukaan hänet olisi tunnistettu Uppsalan yliopiston käyttäytymistieteen professoriksi joka erotettiin virastaan elostelevan elämäntyylinsä takia.

Nykyisin Malestanian johtaja ei liiku missään ilman uskollistakaartiaan koska on alkanut pelkäämään attentaattia itseään kohtaan. Kaartiin ovat valikoituneet parhaat taistelijat jotka myös ovat ideologisesti Malestanian johtajan kanssa samalla linjalla.

Malestaniassa on olemassa toki myös gulag, jossa uudelleen koulutetaan oikealta polulta harhautuneita kansalaisia. Kansalaiset ovat tästä hyvin tietoisia kuin myös siitä että gulagissa tapahtuu asioita joista ei uskalla puhua luotettavassakaan seurassa. Huhujen levittely ja valtion toiminnan arvosteluhan ovat rikoksia joista rangaistaan oikopäätä.

Jokaisen Malestanian kansalaisen on pidettävä mukanaan aina henkilökorttia. Henkilökortin puuttuminen, henkilökortin esittämisessä viivyttely tai valtion turvallisuuspoliisin huono tuuli johtaa oikopäätä teloitukseen. Kaikille Malestanian kansalaisille siis jaetaan aina mukana kuljetettava henkilökortti.

Malestanian kansanpoliisia johtaa entinen DDR:n kasvatti Ugo Mogilny. Tämä pieni mies oli lapsena koulukiusattu ja hänellä ei ollut ystäviä ennen kuin hän liittyi puolueeseen joka alkoi kouluttamaan hänestä vakoojaa. Hän sisäisti opin erittäin hyvin ja nopeasti. Oppilaana hän oli tunnollinen ja ahkera joten varsin pian hänestä tuli eräs DDR:n salaisen tiedusteluelimen tehokkaimpia agentteja joka kulki länsimaissa "metallurg" koodinimen kanssa. Hänen onnistuneimpia tekosiaan oli härnätä Argentiina hyökkäämään Falklandin saarille ja saada Iso-Britannia julistamaan sota Argentiinaa vastaan. Tämän nerokkaan operaation tarkoituksena oli saada iso- Britannian sotavoimat pois tolaltaan jotta DDR:n joukot olisivat voineet vallata tuon teenlitkijöiden ja pekonpurijoiden valtakunnan.

Malestaniassa on olemassa myös rajavalvontaelin jota johtaa entinen Romanian salaisen poliisin, Securityn, luutnantti. Työnsä tämä mies osaa loistavasti ja uutterasti hän pitää Malestanian kansalaiset rajojen oikealla puolella, poissa pahasta fasistisesta maailmasta, kuten hän itse sanoo. Lisäksi hänen joukkonsa valvovat sitä että kukaan ei pääse Malestaniaan luvatta, vaan kaikkien maahan pyrkijöiden on kuljettava hänen toimistonsa kautta. Hänellä on lupa myöntää väliaikainen maassa oleskelulupa mutta pidempiaikaiseen lupaan tarvitaan aina johtajan hyväksyntä.

Kaikesta huolimatta Malestanian kansa elää onnelisempaa elämää kuin aikaisemmin. Niin moni Malestanian kansalainen on kokenut aikaisemmassa elämässään vainoa ja jopa kidutusta. Mutta pystypäin tämä kansa aikoo liittyä valtioksi muiden joukkoon.


Euroopassa liikkuu myös epämääräinen ryhmä huligaaneja. Tämä ryhmä sai alkunsa aikanaan Iso-Britanniassa, mutta äkkiä saarivaltakunnasta tuli heille liian pieni leikkikehä ja he siirtyivät ongelmien repimää Eurooppaa terrorisoimaan.  Mukana on ihan tavallisia roistoja, onnenonkijoita kuin palkkasotilaitakin. Tämä huligaaniporukka liikkuu siellä missä raha, huumeet ja aseetkin. He tekevät Malestanian valtiolle hankintoja ja saavat sitä kautta sekä turvallisen lepopaikan että alkoholia yli tarpeidensa. Huligaanit ovat kuitenkin lojaaleja vain ”tilivälin” ajan kerrallaan, joten Malestanian johto joutuu koko ajan pitämään roistot tyytyväisinä. 

Lisäksi Malestanian valtion palveluksessa olevilla huligaaneilla on oltava väliaikainen henkilökortti. Väliaikainen henkilökortti myönnetään määräajaksi ja voi sitä onnetonta joka kulkee luvatta tai vanhentuneen henkilökortin kanssa. . .


Valkoinen Kameli on salassa käynyt neuvotteluja Malestanian valtion kanssa Euroopan vapauttamisesta ja jakamisesta etupiireittäin. Mutta toistaiseksi ideologiset ja henkilökohtaiset syyt ovat estäneet liittouman synnyn. Kuitenkin Valkoisen Kamelin suurvisiiri on puhunut Valkoiselle Kamelille asian puolesta paljon. Valkoisella Kamelilla kun on vastassaan Malestanian kanssa yhteinen vihollinen.

Valkoinen Kameli on kuitenkin varsin kiivas mies eikä salli minkäänlaista arvostelua päätöksistään. Edellinen suurvisiiri vertasi Valkoista Kamelia Napoleoniin sanoen tätä suureksi pieneksi mieheksi. Valkoisella Kamelilla oli ollut edellisenä yönä hieman epäonnea haaremissaan ja kuullessaan sanat suuripienimies, antoi Valkoinen Kameli kaartilleen käskyn tehdä suurvisiiristä jauhelihaa ja syöttää jauhelihan kulkukoirille.


Kaikkea tätä vastaan Euroopan savuavilla raunioilla on perustettu Euroopanyhteisön ja maailmanrauhan armeija, joka on värvännyt riveihinsä sotilaita joka puolelta maailmaa. Pääosa armeijasta koostuu Euroopan armeijoiden iskujoukoista sekä erilaisista muista erikoiskoulutetuista joukoista, mutta mukana on muukalaislegioonaa vastaava osasto, joka on värväytynyt mukaan hyvän palkan ja seikkailun houkuttelemana. Osastoa johdetaan tätä varten erityisesti kootun sotilaallisen päämajan toimesta. Päämajassa on mukana kenraaleja, marsalkoita ym. kaikista maista, joista on varsinaista armeijaa mukana.


Kenttätoimintaa johtaa eversti, joka on saanut aikanaan käskyn armeijan kokoamisesta ja ohjeet lyödä vihollinen häikäilemättä joka tavalla. Everstin onnistuessa hänestä tulee kenraali uuteen Euroopan turvallisuuselimeen, lisäksi hänelle on luvassa päätä huimaava palkka ja eräs tapaus Puolassaunohdetaan sekä pois pyyhitään hänen menneisyydestään. Epäonnistumista ei tulla hyväksymään, vaan tappiollisesta sotaretkestä on luvassa 12 uutta napinläpeä takkiin ja kunnian ikuinen menetys.

Everstin elämä on aika askeettista, tämä despoottinen ihmisvihaaja ei juurikaan piittaa toisista. Kovana uhkapelaajana hän kuitenkin tapaa tuhlata suunnattomia määriä rahaa, usein häviten. Ja suurista häviöistä syntyvää pahaa oloa hän lääkitsee itseään mieluusti Malestanian päävientiartikkelilla vailla mitään rajaa. Ja valitettavasti hän ei ole lukenut pulloista käyttöohjeita. Toisinaan on koetettu selvittää mistä nämä pelaamiseen käytettävät varat ovat peräisin, mutta huonolla menestyksellä. . .

Eversti kaikkine vikoineenkin on loistava sotilas.Vanhan liiton upseeri ja herrasmies joka pukeutuu aina erittäin huolitellusti.Lisäksi kova kunto ja määrätietoinen tapa hoitaa asioita ovat taanneet hänelle maineen jota kunnioitetaan niin omien kuin vihollissotilaiden keskuudessa. Nykyisellään hän kokoaa sotaretkillä ympärilleen esikunnan jonka kanssa hän suunnittelee iskuja vihollisen joukkoihin. Hyvin usein onnistuen tavoitteissaan, ainakin pitämissään maljapuheissa hän ei koskaan myönnä hävinneensä taistelua.

Armeijaa komentava eversti lähetti sotaa varten valmistautuville joukoilleen seuraavanlaisen kirjeen:

" Taistelutoverit,

Euroopan terveyttä kalvaa syöpä ja kuppatauti. Euroopan syöpä eli Valkoisena Kamelina tunnettu rikollinen ei ole ottanut aikaisemmista nöyryytyksistään opikseen. Euroopan kuppatauti, eli Malestanian niin sanottu valtio jäytää meidän kaikkien terveyttä. Malestanian johto kertoo ulospäin että maa on rauhaa rakastava ja perustettu ihmisten hyvinvoinnin kannalta. PASKAT sanon minä, Malestanian valtio on kommunistinen diktatuuri jossa ihminen ei ole kärpäsen tahraa arvokkaampi. Malestaniasta emme tiedä paljoakaan, mutta veljeily Pohjois- Korean kanssa ja julkitullut ydinhanke kertoo siitä että maassa suunnitellaan totalitaarista euroopan valloitusta ja kaikkien Euroopan kansojen alistamista tämän sorron ikeen alle.

Sotilaat, me pysäytämme sekä Valkoisen Kamelin että Malestanian hankkeet nyt ja lopullisesti. Ne ovat Euroopan sairaus ja me olemme lääke tähän sairauteen. Jokaisen sotaanlähtijän kannattaa muistaa että me olemme yhteneväinen armeija, emmekä kokoelma räsypellejä kuten nämä euroopan rauhaa jäytävät roistot.

Käytämme äärimmäisiä keinoja ja voitamme taistelun. Me lupaamme että emme säästä omaa emmekä vierasta verta jos sillä pelastamme Euroopan. Muistakaa myös että terrori on mitä tehokkain poliittinen väline. Päättäväisyys tekee vaikutuksen. Meille on samantekevää, rakastavatko he meitä, kunhan pelkäävät. Meille on samantekevää vihaavatko he meitä, kunhan pelkäävät. Ja tehän uljaat sotilaani tulette kylvämään vihollisen lamauttavaa pelkoa kunnes viimeinenkin Valkoisen kamelin joukoista on elossa. Malestanian johtaja ja hänen kätyrinsä tulee nujertaa armottomasti. Nuo ihmispolot jotka asuttavat Malestanian valtiota tullaan kyllä laittamaan ojennukseen. Tai oikoiseksi. Malestanian puolesta toimivat raggarit on jo tuomittu kuolemaan. Teistä ylväät sotilaani, riippuu se koska tuomio pannaan täytäntöön.

Tehtävämme ei ole helppo ja tulemme kohtaamaan vaikeuksia. Mutta nämä euroopan vitsaukset ovat kuitenkin meille, hyvin koulutetulle armeijalle, vain harjoitusvastustajia. Pois pelko ja epäröinti kun saatte tehtäviä johtajiltanne, toteuttakaa ne armottomasti ja häikäilemättä.

Tulen ylpeänä taistelemaan, ja kaatumaan jos niin käy, rinnallanne.

Brysselissä 18.5. 2018

Eversti Axel Kaminsky"

Huomattavaksi everstin paatoksellisen kirjeen tekee se että hän lähetti jokaiselle sotilaalle sen paperille painettuna ja jokainen kirje oli everstin itsensä allekirjoittama.

Armeijan sotilaat, niin vakituisen armeijan kuin palkkasotilaiden tiedetään olevan loppuun asti lojaaleja komentajalleen. Sotilaat ovat kovakuntoisia, hyvin aseistettuja ja totaalisen aivopestyjä tottelemaan millaista käskyä hyvänsä. Sotilaat ovat harjaantuneita taistelijoita ja toverihenki takaa sen että sotilaat eivät petä toisiaan tai johtajaansa missään olosuhteissa.


Huolestuttava tieto kertoo Malestanian saaneen Pohjois-Koreasta plutoniumia sekä ohjeita joukkotuhoaseiden valmistukseen. Vaikka Malestanian kansanarmeijalta puuttuu tietotaitoa paljon, on heillä käytössään teknologiaa joka voisi pyyhkäistä kartalta suuren osa Euroopasta. Se mitä kaikkea Pohjois-Korean valtio on Malestanialle luovuttanut on suuri mysteeri. Kuin myös se millä Malestania on suorittanut maksun saamistaan tarvikkeista. Pahin skenaario on se että Malestania provosoisi Euroopanyhteisön ja maailmanrauhan armeijan avoimeen konfliktiin ja tällä varjolla Pohjoiskorea voisi aloittaa avoimesti käyttämään hallussaan olevia ydinkärkiohjuksia länsimaita vastaan.

Tästä syystä USA on lähettänyt merijalkaväkeä Euroopan avuksi. Lisäksi Yhdysvaltojen liittotutkimusviraston (FBI) erikoistutkijat koettavat saada selkoa Malestanian varsin merkillisestä radioliikenteestä Pohjois-Korean kanssa. Vielä ei ole selvinnyt mitä tarkoittaa viestin pätkä ". . . turnipsisato kypsyy heikosti, mutta kaalia ja ohraa tulee varsin hyvin tänä vuonna. . ."


Tilanteen alkaessa kärjistyä ja totaalisen sodan kolkutellessa ovella julistautui Ruotsi kiireen vilkkaa puolueettomaksi maaksi joka ei ota kantaa koko konfliktiin millään tavalla. Ruotsin ulkoministeriön lausuman mukaan kyseessä on itsenäistyvän valtion synnytystuskat ja Ruotsin intressit eivät ole uhattuna millään tavalla.


Ilmoittautuminen

Peliin ilmoittautuminen alkoi 14.5. 2012.

Pelimaksujen eräpäivä on 29.6. 2012.

Mikäli ilmoittaudut peliin ja et peru ilmoittautumistasi eräpäivään mennessä ilman pätevää syytä, niin seurauksena on karenssi peleihimme. Karenssin pituus on yleensä yksi vuosi, sen päättää tapauskohtaisesti aina Vääpeli.


Pelimaksu

8 euroa. Pelimaksuun sisältyy ruokailu (lämmin ruoka) lisukkeineen (leipä, levite, juusto). Pelimaksuun sisältyy myös vesi ja mehu. Lisäksi ensiapu, ALV 23 % ja pelinjärjestäjän vastuuvakuutus tapahtumalle. Ruokailun vaatimat kertakäyttöastiat sisältyvät luonnollisesti pelimaksuun.


Ikäraja

K12/kysy jos olet tämän alle.


Pelaajaraja

(X) eli riittävästi.


Osapuolet


Euroopan armeija (X)


Malestania (X)

Huligaanit (X)

Valkoinen kameli (X)Varusterajat


Euroopan armeija:

- maastopuku, mikä tahansa, merkillä/maalla ei ole väliä (EI WWII maastopukuja!)

- ei mitään siviilivaatteita tai siviilivarusteita!

- WWII varusteita ei sallita!Malestania:

- Malestanian riveissä ovat monet "puolisotilaallisessa" varustuksessa eli esim. maastopuvun takki ja siviilihousut tai päinvastoin. "Maatyömies" look suositeltava, höystettynä sopivalla määrällä militariaa

- DDR tai Neuvostoliiton armeija varusteet ovat suositelluimpia omaan erityisjoukkueeseen. Varusteet saavat olla vaikka 1900-luvun alkupuolelta ihan tämän päivän Venäjän armeijan nykyaikaisiin varusteisiin

- kaikki itä-blokin varusteet tai sinne päin olevat kelpaavat myös tähän erikoisjoukkueeseen

- maa on köyhä, joten kaikki as. aseet kelpaavat, myös WWII aseetHuligaanit:

- anarkisti vaatetus

- puolisotilaallinen tai sitten ihan "punk-tyylinen" vapaa ei-sotilaallinen asustus

- siviilivaatetus on OK, vaikka kuinka härö tai rivo kelpaa ...

- aseet asun mukaan, eli nyt kaapeista ne piilossa pidetyt itse tuunatut kaameudet esiinValkoinen Kameli:

- vaatetus arabi / Hamas / Fatah / Libya / Lähi-itä tyylinen on suositeltu kokonaisuus

- puolisotilaallinen "lähi-itä tyylinen" vaatetus käy myös

- WWII varustus sallitaan myös tälle osapuolelle

- Valkoisen Kamelin joukoissa voi olla myös itsemurhapommittajana. Eli kantaa mukanaan vihollisen tuhoavaa pommia, luonnollisesti siinä pääsee kantajakin respalle.


Aserajat

Täysin vapaat kaikille osapuolille. Virirajat löytyvät airsoft-aseille säännöistämme.


Säännöt

Pelissä noudatetaan Kotiniemen valtion perinteisiä sääntöjä. Ne löytyvät sivuiltamme kohdasta Säännöt.


Erikoissääntöjä tämän pelin osalta

- Valkoisen Kamelin joukoissa voi olla itsemurhapommittajana. Tällöin mukana kannetaan pommia jolla voi eliminoida vihollisen. Pommia ei voi heittää vaan pommimiehen tulee päästä kohteeseensa jossa räjäyttää pommin. Pommi tuhoaa kaikki pelurit 10m säteellä räjähdyskohdasta mukaanlukien pommimiehen. Itsemurhapommittaja saa toki kantaa muassaan asetta jotta vääräuskoiset eivät ihan silmille hyppelehdi.

- Malestaniassa vallanpitäjien käsikassaroina toimii  sisäinen poliisi, erilaisia patrulleja mutta myös tulli. Yleensä nämä kysyvät paperit kansalaiselta, tai hoitavat tullimuodollisuudet. Myös heidän saattamanaan voi päästä toimistoon josta anotaan väliaikaista henkilökorttia Malestanian alueelle. Viranomaisilla on aina joko DDR:n tai Neuvostoliiton univormu yllään.

- Malestanian kansalaisille jaetaan henkilökortit pelin alussa, ja viranomaisille annetaan tietty määrä väliaikaisia henkilökortteja jaettavaksi Malestanian johdon käskyjen mukaan.

- Malestaniassa on vankileiri (gulag), ja tulli sekä salainen poliisi. Lisäksi malestanian valtion kansalainen voidaan määrätä työpalvelukseen Malestanian kolhoosille. Tiedosta tämä. Lisäksi Malestanian kansalaiselle kuuluu työpalvelusta mikäli hänelle sitä osoitetaan. Kieltäytyminen tulkitaa aina maanpetturuudeksi josta tuomitaan 4-99 vuotta vankeutta teloituksen jälkeen.

- Pelissä on kaikilla osapuolilla käytössä liikkuva JSP, eli pikarespa. Tämän JSP:n voi viholainen tuhota ja silloinhan ei ole JSP:tä vaan kaikki joutuvat käymään varsinaisella respalla. Mikäli vihollinen vielä onnistuu kaappaamaan JSP:n merkiksi tarkoitetun oranssin narun, niin tilanne on hankala. Koska silloin joukkojen komentajan pitää joko anoa uutta JSP:n merkkinarua pelijohdolta tai tulla toimeen ilman. JSP:n paikan ja suojelun päättää komentaja kulloisenkin tilanteen mukaan ja sitä ei mitenkään pelinjohto koordinoi. Joten tämä on etsi ja tuhoa partioille oikein loistava paikka iskeä vastapuolta olan takaa. JSP:n merkkinarun tulee muodostaa suljettu piiri, esimerkiksi ympyrä, eli sitä ei voi levittää suoraksi auki ja laajentaa aluetta näin. Mikäli taistelija menee/pääsee/löytää JSP:n on hänen oltava "hoidettavana" 5 minuuttia. Jona aikana ei siipeensä saanut taistelija saa käyttää asettaan mitenkään. Kuulatäydennys sallitaan välskäröinnin aikana.


Turvallisuussuunnitelma ja ensiapu

Pelin järjestäjä on laatinut lain vaatiman turvallisuussuunnitelman. Se löytyy etusivultamme ja on luettavissa pelipaikalla.

Pelin järjestäjä on huolehtinut lain vaatimasta ensiapuvalmiudesta pelitapahtuman suhteen. Paikalla on päivystävä lääkäri, sairaanhoitaja ja muuta ensiaputaitoista henkilöstöä asianmukaisen ensiapuvälineistön kanssa. Ensiapupiste on mustan KIA- citymaasturin kohdalla, Softaaja 2 offarilla.


Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet löytyvät kotisivuiltamme kohdasta Kotiniemen valtio / sijainti.

Pelipäivänä Härkätien varrella on liikenteenohjaajat.


Ruokailu

Pelimaksuun sisältyy lämmin ruoka lisukkeineen (leipä, levite, juusto) sekä vesi & mehu. Kertakäyttöruokailuvälineet tulevat järjestäjiltä. Käsidesiä on paikalla käsien desinfioimiseen ennen ruokailua.


Majoittautuminen/WC

Pelipaikalla on mahdollista majoittua S2 offarilla, jossa on myös vessa.Varustevuokraus

Pyssyjä ja akkuja on vuokrata sekä kuulia (0,28 g) myynnissä.

Tarkemmat tiedot löytyvät FoorumiltammePELIVIIKONLOPUN AIKATAULUPerjantai

- pelialueelle voi tulla majoittumaan klo 16 lähtien

- omat teltat ja eväät

- majoittuminen EI ole pakollista

- hiljaisuus majoitusalueella klo 24-07

 

 

Lauantai:

- ilmoittautuminen alkaa klo 08.00. Silloin tarkistetan maksutiedot ja  alaikäisiltä kerätään lupalaput talteen

- ilmoittautuminen loppuu klo 9.30

- pelin alkupuhuttelu klo 9.45 ja sen jälkeen respapaikoille siirtyminen

- komentajien puhuttelu omille joukoilleen respawn alueella

- peli alkaa klo 11.00 viimeistään, pyritään aloittamaan jo hieman aikaisemmin eli

- ruokatauko klo 14-15.15

- peli jatkuu klo 15.30

- peli päättyy klo 20 viimeistään


Sunnuntai:

- pelialueella hiljaisuus klo 24-07

- majoittujat keräävät roskansa mustiin jätesäkkeihin ja tuovat ne tien varteen

- majoitusalueelta poistuminen klo 16 mennessä, jolloin alueen metsäteiden ketjut lukitaan
OSAPUOLIJAKO


Euroopan armeija


Komentaja: Pekka Karras

Varakomentaja:


Komentoryhmä/esikuntaryhmä:

- RJ Miikka suominen, Jetro Salo, Pauli Lohi, Oskari Inkinen, Leevi Kalmi, Juho Lahtinen, Tuomas Harjanne, Marko Ridal, Jukka Sinivuori
 

1. joukkue:

Joukkueenjohtaja: Timo Kleemola

Joukkueeen varajohtaja:


1. ryhmä:

- RJ Miro Helenius, Jere Helenius, Valtteri Pehkonen, Kristian Auvinen, Niilo Mäntylä,Ville Perälä, Aku Peltola, Johannes Vaattovaara, Lauri Lilja

2. ryhmä:

- RJ Jere Raassina, Joni Suominen, Joni Airaksinen, Joakim Behl, Miika Koivisto, Elias Santanen, Mikko Tiilikainen, Jani Nurminen, Sami Hulkkonen, Dan William Kulju

3. ryhmä:

- RJ Petri Shemeikka, Marko Aaltonen, Jimi Aaltonen, Miska Aaltonen, Jimi Torjama, Juha Siivonen, Eemeli Shemeikka, Jere Atte-Tapani Lehöjärvi, Jarno Väisänen

4. ryhmä:

- RJ Axel Eriksson, Anton Asplund, David Kangas, Benjamin Eklund, Tony Jälkö, Mathias Mäki, Antti Härkönen, Peter Lehto, Kim Etelämäki, Sami Juvonen, Henik Rale

5. ryhmä:

- RJ Ville Karhunen, Joni Lindsberg, Olli Nousiainen, Jeremi Asikainen, Aleksi Heikkinen, Roope Rönkkö, Maria Niinimaa, Eetu Kokkonen, Karo Kekki, Petja Ylärakkola, Elias Myyryläinen


Lääkintämies: Petri Korhonen2. joukkue:

Joukkueenjohtaja:

1. ryhmä:

- RJ  Ville Barkman, Eemeli Lampinen, Juho Koski, Alex Mäkinen, Joel Selkälä, Veikko Kaurila, Lari Uimonen, Reeti Rajala, Santeri Artola, Simo Sairanen, Kimmo Tielinen, Mikko Laulaja, Topi Junnonen

2. ryhmä.

- RJ Oscar Miettunen, Jukka Suomi, Ville Mettälä, Jussi-Pekka Rautio, Veeti Peippo, Alexsander Richardson, Jarno Haapala, Joona Mäkinen

3. ryhmä:

- RJ Joel Silén, Jussi Kemppinen, Immo Lehtovirta, Saku Ylönen, Joni Nylund, Lassi Silén, Tomi Salonen, Markus Mikkola, Tanja Knuutila, Iida-Linda Kauhava

4. ryhmä:

- RJ Emil Koski, Luukas Lönnrot, Erkko Siren, Arimo Tersa, Sami Lehti,  Jaakko Rintamäki, Seamus Svahn, Henri Aukee, Ilja Malinin

5.ryhmä:

- RJ Petri Nevander, Jon Nevander, Olli Ahlqvist,Leevi Kiiskinen, Antti Kiiskinen, Mikko Peltola, Sebastian Lindqvist, Niko Lahti, Samu Salminen, Niko Vallinen

Lääkintämies:Jere Alen


3. joukkue:

Joukkueenjohtaja:

1. ryhmä:

- RJ Sami Vainionpää, Roope Hämäläinen, Peter Kaivonen, Marcus de la Chapelle, Niclas de la Chapelle, Niko Kangas, Joonas Lehto, Iiro Ukkonen, Juha-Matti Salo,  Miro Ojala,  Aatu Vedenjuoksu, Antti Korpela

2. ryhmä:

- RJ Iikka Lipponen, Ziyi Tiantian Fu, Jani Kauranen, Arttu Laukkanen, Topi Lipponen, Joel Marttala, Eetu Pienimaa, Miika Piirainen, Pyry Polvi, Juuso Sandelin


4. joukkue /yhdysvaltain merijalkaväki

Joukkueenjohtaja

 1. ryhmä

- RJ Jetro Airaksinen, Vili Kelo, Atte Heino, Nikkari Ville, Saku Valtteri Humalainen, Miko Sarén

2. ryhmä:

- RJ Teemu Mäkelä, Tatu Herrala, Aleksi Yli-Kujala, Antti Yli-Kujala, Rasmus Koponen, Leo Aalto

3. ryhmä:

-RJ Henrik Hagman, Sami Mansikka, Lassi Kohtanen, Jerry Koponen, Antti Kolari, Teemu Laaksonen, Tuomas Tuomela, Juha Majuri, Jukka Johansson, Aleksi Silvasti, Ville-Veikko Kammonen, Vesa-Tapio Kammonen, Risto-Matti Heinäluoma

4. ryhmä:

- RJ Aku Marjoniemi,Roni Korhonen, Ossi Halonen, Jaakko Bremer, Jimi Kohonen, Ari Alanen,Oskari Pikivirta,Tatu Mäkelä


 

Malestania:


Johtaja: Mikko "kansojen isä" Viljanen

Varajohtaja: Henry "pyöveli" Vesanen


Duuma:

- Ulkoasiain ja sosiaalihallinnon komissaari: Elina Havukainen

- Yleisen demokratian ja järjestyksen komissaari: Henri Pakkanen

- Viestintäasiain komissaari: Pasi Lintunen


Punaisen aatteen kaarti :

Kaartin esimies: Petri Havukainen

Kaartin esimiehen turvamies: Esa Lampinen

1. Joukkue:

Joukkueenjohtaja:

Joukkueen varajohtaja:

Lääkintämies: Lalli Pousi


1.ryhmä:

-  RJ Iiro Kallela, Eerik Kallela, Anton Havukainen, Oskari Erkkilä, Valtteri Erkkilä, Carlo Kestilä, Niko Aho

2. ryhmä:

- RJ Jarno Rautakoski,  Joni Lappalainen,  Eetu Sokko, Jaakko Taavila, Mikko Jaakonsaari, Jesse Rannanoja, Jonne Rannanoja, Lauri Kurkela

3. ryhmä:

-  RJ Roni Piitulainen, Herman Mustaniemi, Akseli Vääräkangas, Valtteri Siren, Santeri Aaltonen, Atte Lehto, Mikko Viitala, Otto Lahikainen

4. ryhmä:

- RJ Samu Nylander, Eero Karjala, Otto Peltola, Jani Koskinen, Robert Kinnunen, Matias Malinen, Sasha Vorobjev, Jone Virtanen, Elis Lindroos, Niko Suuniitty

5. ryhmä: RJ Robert Raulus, Sami Tahko, Samu Kauppi, Toni Seppänen, Tuomas Turunen, Felix Sams, Juuso Pakkanen


2. joukkue:

Joukkueenjohtaja: Jere Vainio

Joukkueen varajohtaja:

Lääkintämies: Sampo Meriläinen


1. ryhmä:

- RJ Elias Tahvanainen, Ville Turunen, Matias Suominen, Topi Finer, Pasi Asikainen,Olli Mustalahti, Marko Asikainen, Miika Noponen, Sakari Vyyryläinen

2. ryhmä:

- RJ Emil Järvinen, Markus Huvila, Jenni Akkala, Jose Halmekoski, Tomi Hottinen, Herman Haajanen, Jukka Kiiski, Juuso Kanervo, Tino Puustinen

 

3. ryhmä:

- RJ Elias Etelävuori, Markus Rask, Tuomo Granholm, Antti Vänttinen, Juho Jutila 

4. ryhmä:

- RJ Otto Tiusanen, Karri Salminen, Ville Viljakainen , Akseli Pöntinen

5. ryhmä:

- - RJ Klaus Färm, Kim Färm, Mikko Viitanen, Mikko Jalava, Osku Leppävuori, Mikko Väisänen, Olli Vesakoski, Joel SariolaValtiollisen poliisin osasto ("DDR / Neuvostoliitto" erikoisjoukkue koostuen valtiollisesta poliisista ja tullimiehistä):

Joukkueenjohtaja: Lauri Latva-Pietilä

Joukkueen varajohtaja: Mikael Korkman

Kurinpidollinen esimies/ henkivartija: Petri Laakkonen, Martin Lundqvist

1. ryhmä:

- RJ Joel Leskinen, Sauli Laakkonen, Sampo Laakkonen, Martti Päivinen, Aki Saarikoski, Mikael Jämsen, Antti Myllynen, Jarno Arjakka, Tommi Arjakka, Tuomas Arasjärvi, Sami Vornanen

2. ryhmä/ erikoismiehet:

- RJ Otso Luhtanen, Daniel Engström

3. ryhmä/ salainen poliisi

- Markus Malinen, Jonas Salonen, Teemu Anttila, Joni Lankinen, Aleksander Malinen, Aaro Junkkari

 Lääkintämies:


 

Huligaanit


Johtaja:

Varajohtaja:

Lääkintämiehet: Jaakko Komulainen


1: Blue oyster cult:

- RJ Simon Rosenlöf, Otto Puhakka, Valtteri Repo, Olli Tammenlarva, Lauri Laitinen, Tomas Terälä, Arttu Lähdesmäki, Sami Hasunen, Jere Hasunen , Anton Westermark


2. East city raggars :

- RJ Jaakko Hyle, Saku Pajari, Aleksi Hyle

3. Hooligangs :

-  RJ Mika Koivisto, Hannes Pajamies, Marko Kallio, Niko Vainikka, Atte Aaltonen, Teemu Sarkula, Aki Saaristo, Matti Karhusaari, Juhani Lehtinen, Juha Lumiaho, Jesse Asikainen, Saku Ollikainen

4. Let us be the punks :

- RJ Juho Ahvenjärvi, Ora Haulos, Jori Saarinen, Jaakko Luokkanen, Ara Haulos, Perttu Heikkilä

5. IRA :

- RJ Samu Hyvönen, Samuli Saartenkorpi, Tommi Engelberg, Jesse Karimies, Timo Waljakka, Aleksi Makkonen, Niklas Timonen, Henrik Järvinen, Saku SiiraValkoinen kameli


Johtaja: Yeti Kakko (Valkoinen kameli)

Varajohtaja: Matias Hartikainen

Lääkintämiehet:


1. Hiipivän kuoleman klaani:

- RJ Emil Ranta, Lassi Rantala, Henri Heino, Otso Kakko, Matias Hauru, Tatu Pekonen, Kalle Ranta, Otto Anttila, Tuukka Grönberg, Tuukka Takala, Eero Niemi

- RJ Jere Ruotsalainen, Santtu Aho, Tomppa Santikko, Karri Vuoristo, Konsta Suvala  Paavo Mielonen, Matias Tamminen, Joni Leppänen, Elias Kurki  Johannes Kantola


2. Hämyisän basaarin klaani:

- RJ Henri Hirvelä, Anton Vihervaara,  Lauri Saunamäki, Jaakko Hirvelä, Lauri Arkko, Touko Tuononen


3. Assassins :

-RJ Aleksi Huikkonen,  Jami Airikka,  Tommi Kipinoinen, Juho Huikkonen, Santeri Rautio, Pyry Aunola, Erkki Lilja, Ossi Kannosto, Sakari Kannosto, Janne Kaakkola,  Jani-Pekka Tapio Heikkurinen, Pekka Tuovinen4. Ajatollahin pojat :

- RJ Veli-Matti Jokinen,Tuure Kristersson, Miika Julku, Marko Kansikas, Aleksi Saarni, Pekka Hätinen, Joonas Romppanen, Juha Latvala, Juho Torvikoski, Petteri Suhonen, Santeri Posa